Post by lserinosinev on Feb 3, 2022 12:00:22 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dino Tamers - Jurassic Riding MMO ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dino Tamers - Jurassic Riding MMO IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ مود پول بیشتر ▞▞▞
▞▞▞ Dino Tamers - Jurassic Riding MMO 2022 version ▞▞▞
Download دیمو | Dimo APK latest version 1.1 for Android, Windows PC, Mac. کارواش آنلاین دیمو تحت لیسانس ویژن ... Dino Tamers - Jurassic Riding MMO apk icon
خیلی خوب شروع شد، به غیر از گرافیک glichy، اما ممکن است به دلیل مدل گوشی من باشد، اما حساسیت و چشم انداز آن همه جا پراکنده بود. کمی بیشتر از بازی، متوجه شدم که چیزها در مقایسه با تلاش مورد نیاز برای به دست آوردن آنها چقدر گران هستند. ماموریت های یواشکی سخته من حتی نمیدونستم چیکار کنم؟؟؟!!! آموزش ها وجود دارد اما چیزهای دشواری مانند ماموریت های مخفیانه به کمک نیاز دارند. اما در غیر این صورت گرافیک خوب بود.
اگر واقعاً بتوانید آن را بازی کنید و هر بار که به مکان بعدی سفر می کنید 15 دقیقه منتظر نباشید تا بارگذاری شود، یک بازی عالی خواهد بود!
عالی ۳
بنابراین من این بازی را دوست دارم اما باگهای زیادی وجود دارد و فکر میکنم شما آن را همینطور رها میکنید، اما اگر میخواهید مردم این بازی را بیشتر دانلود کنند و بیشتر دوست داشته باشند، باید باگها را برطرف کنید.
بازی خیلییییییییییییییییی خخخخخخخخخخووووووببببببببییییییییییهههههخهه
من 8 سالم من تازه این بازی رو نصب کردم بخاترهمین 3 ستاره دادم
Robot - General Mobilization. رایگان.
با فیلتر شکن تبلیغاتدنمیده
بازی به طور کلی عالی است، اما پس از تجربه کنترلهای وحشتناک بینقص، حذف نصب شد.
بی شعور بی فرهنگ بی تربیت
این بازی بسیار خسته کننده است، زیرا سنگ زنی سخت است و دایناهای خسته کننده در شروع کار مانند eh است و این بازی حرف های زیادی برای گفتن دارد که می خواهم ترکس را بدست بیاورم سپس آن را بخرم.
دایناسور من مرد و من نتوانستم آن را احیا کنم، من هیچ جواهری یا کیت دارویی نداشتم، بنابراین آن را حذف کردم. هیچ کاری نتونستم بکنم
من رفتم توش اول که ۲۲۳۴۴۸۸۸۸۸۸۸۸۸۸۸۸ ساعت باید صبر کنم کمکم کنین😨😨☹😔😓😥😢🙏🙏🙏🙏🙏 و دوم سازنده لطفا درستش کن🧐😹
بازی من عقب افتاده است. وقتی این بازی را بازی می کنم عقب می افتد. من 2 روز است که دارم تلاش می کنم اما نمی توانم این بازی را باز کنم. شما نمی توانید آن را درست کنید.
دانلود بازی اکشن پرطرفدار شکارچی دینو اندروید مود
Dino Tamers؛ برای اولین بار دایناسور تربیت کنید - فناوری و ...
می سیچه بالا میره 🙄😤😤😤😤😤😤😤😭
برای این بازی احمقانه سزاوار یک ستاره نیستم، یک باگ وجود دارد که دینوی من فقط یک بار به آن حمله می کند و سپس دیگر حمله نمی کند تا زمانی که توسط دشمن کشته شود و 5 بار یک کار مشابه انجام دهم، و تلاش من به من نیاز دارد. برای کشتن یک دینو دیگر
داستان و دایناها عالی هستند... اما این بازی پر از باگ است... بازی نیاز به پیشرفت بیشتری دارد... خب حتما سینه ها را بلد هستید؟ بنابراین، من به معنای واقعی کلمه برنده 7 رام کننده برتر شدم (2 یک بار و 5 بار در نوبت) لطفا بازی را برای بازیکنان سخت تر کنید و تخم مرغ ها را حذف کنید زیرا هکرها آنها را از سنگ های قیمتی خریداری می کنند و شروع به کشتن سرگرمی می کنند، شما باید تخم مرغ هایی را اضافه کنید که فقط می توانند توسط پول واقعی اما لطفاً تخم مرغ ها را خیلی گران نکنید که بازیکنان حتی دایناهای کمیاب ندارند.
باز بودن بازی خیلی بیشتر طول می کشد، من نمی دانم چه مشکلی دارد، بنابراین نمی توانم بازی کنم، فقط بار و زمان خود را کم می کنم
من به آن 5 ستاره میدادم، اما وقتی میخواهم تلاشم را انجام دهم، مطمئن شوم که دینو آسیبی نمیبیند، مدام مرا بیرون میاندازد. درستش کن من حذف نصب کردم آن اشکال را برطرف کنید و ممکن است به نصب مجدد فکر کنم.
Fazenda infantil - Download do APK - APKdojo
خیلی بازی خوبیه فقط باید بافیلتر وارد بشین چند روز با فیلتر وارد بشی دیگه نیاز نیست فقط دانیاسور هاش هم پیدا کنه و اینکه دانیاسور هاش زیاد نیست یک سوال دارم کی میدونه چطور لول تو ببری بالا.
گاهی اوقات مثل اینکه دینو شما وارد موقعیت جنگی می شود و گاهی اوقات مثل شما شخصیت شما به خوبی از بین می رود.
سلام این بازی چرا نمیار دوستان بهم میگید 🌹
نمیتونه منو وارد بازی کنه
سلام بر شما سازنده این بازی و دوستان من قوی درین فیلترشکن جدید رو دارم ولی صبر کردم ولی بازهم نیامد
این بازی یک بازی بسیار خوب است اما مانند اضافه کردن یک حالت رایگان مانند meet players و mame house و همه اینها
من عاشق این بازی هستم اما آیا می توانید قسمت رام کردن را داشته باشید که در آن می توانید هر دینو را رام کنید و همچنین بهترین ایده برای آپدیت جدید را داشته باشید و آیا می توانید درخواست دوستی و دکمه تجارت بدهید.🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Jurassic Riding MMO v1.14 - بازی مربی دایناسور اندروید - مربی دایناسور - بازی شبیه سازی
وقتی بازش می کنم خیلی طولانی است تا باز شود
بازی احمقانه تبلیغات از شما بیرون نمی آید و بازی شما بوی بدی می دهد
ناموسا کمک چطوری تبلیغو ببرم
اخه گاو های بی اغل چرا این بازی رو این جوری ساختین 🤬خاک تو سر تون گیر میکنه اگه گیر نمیکرد ۱۰۰۰۰۰۰ ستاره میدادم اخه گاوین یا خرین یا بزین این یک دونه ستاره هم برای این بازی زیاده😡
شگخل
با من ازدواج می کنی
این یک جور خسته کننده است زیرا فقط باتلاق است و فقط دینو را می گیرد بنابراین من آن را حذف می کنم
با سلام خدمت شما به حضور کسایی که میگن بازی تا ۸۴ درصد گیر میکنه نگاه شما باید بازی رو حذف کنید و دوباره نصب کنید و با وی پی آن وارد بازی شوید.
خیلی عالی بود فقط گیر دارد
این یک بازی خوب است و همه چیز، اما ای کاش برای بازی کردن آنقدر پولی نبود، واقعاً آرزو می کنم که یک ماه دیگر برگردم و ببینم به آنها بگویم که رتبه 2 ستاره دارم.
عالی این برنامه نیاز به فیلتر شکن داره
Dino tamers