Post by lserinosinev on Feb 3, 2022 12:27:53 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Grow Empire: Rome ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Grow Empire: Rome IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod daug žetonų ▞▞▞
▞▞▞ Grow Empire: Rome 2022 version ▞▞▞
Tai gerai
Afigiena
Zajebis
Gavau naują bosą! Grow empire:rome - YouTube
Padorus žaidimas, nors kiekvienoje bangoje surinktas auksas yra labai mažas, palyginti su atnaujinimo išlaidomis, kai žengiate į priekį. Pažanga atrakinant naujus įrenginius yra labai maža, palyginti su didelėmis kiekvienos vieneto pakopos atrakinimo išlaidomis. Turint galimybę pasirinkti ir atrakinti norimus vienetus ir daugiau būdų greičiau uždirbti daugiau aukso nemokant tikrų pinigų, būtų naudinga labiau mėgautis žaidimu.
Graži ganė
Labai smagu, bet šiek tiek painu
Puikus žaidimas, bet 1 problema, kurios negalite valdyti kareivių
Man patinka žaidimas, kurį lengva laimėti ir lengva užsidirbti pinigų.
Labai gražus žaidimas, bet tam reikia laiko
Oho tai šaunu
Daug reklamų
Waaaay per daug šlifuota po 200 bangos. Buvo smagu tiek ilgai, bet po 200 bangos supratau, kad man prireiks amžių, kol pažengsiu į priekį savo kariams. Bet kurį laiką buvo gerai. Redaguoti: Atsakyti devs; Ką, po velnių, jūs turite omenyje „pasidalinkite savo nuomone, kaip pagerinti žaidimą“, kai aš jums tiesiogine anglų kalba pasakiau, kokia yra problema! Kas, po velnių, su tavimi negerai ...
Puikus žaidimas, man jis labai patiko, nuolat atnaujink
... =Marijiempoles-agentai-kurie-iOS-statote-man-siandien-kavuos&irasas=421008 ... pazintys.draugas.lt/srautas.cfm?title=Pryda-vs-Empire-of-the-sun-
1 iš komentarų yra teisingas, labai mažai žaidimo, aš nežinau, kodėl jis turėjo aukštą įvertinimą, pasiūlymų? gerai, kaip apie istoriją?; man patinka atnaujinimo sistema, bet gal pakeisiu mūšio sistemą, kažką, kas turi ....... strategiją? ruožtu paremta sistema galėtų būti gera, šiaip daug žadantis žaidimas, turi ateitį, bet kol kas 2star, pašalinta per 10 min, hehe sorry
Malonu. Gali būti kruvinesnis.
gana šaltas žaidimas, nors jis jaučiasi šiek tiek susietas su aukso suvartojimu, kuris yra šiek tiek mažas, palyginti su kainomis, tačiau įdomus.
Geras žaidimas po kelių valandų darbo
šis žaidimas gali būti geresnis, jei galėtumėte pastatyti miestą ir jį apginti, todėl aš vertinu šį žaidimą keturiomis žvaigždutėmis
Gal ir px laikui prastumt
Tai įdomus žaidimas, kurį žaidžiu laisvalaikiu, bet vėliau žaidime daiktai brangsta
Man patinka šis žaidimas, nes nėra skelbimų, o šio žaidimo efektai yra geri
Naivus, bet idomus
Saunus
puikus žaidimas, kai tik išmoksti žaisti.
Žaidimas sukurtas remiantis supaprastintos puolimo / gynybos strategijos patirtimi, kurią galite žaisti keletą minučių vienu metu arba ilgesnę žaidimo sesiją, o tai yra vertingas ir gaivus priedas, nes jums nereikia daug skirtis. laiko atsisėsti ir žaisti, jei nenori. Kalbant apie žaidimą, mechanika yra gana paprasta ir beveik bet kas gali greitai įsisavinti. Galbūt vienintelis trūkumas yra funkcijų trūkumas ir pasikartojantis stilius.
Gana gražu, tik norėčiau, kad būtų daugiau ką plėsti, kai baigsite viską, ką reikia padaryti
Matau, kad šis žaidimas labai greitai sensta.
Normaliai
num cudu facilč eucnitj vt ųuum omncs candcip gloriam app«į> * ... even the incorporation of the state into the Russian empire in 1795). For example, гА.
GERAI!
Labai gerai
Šis žaidimas yra toks geras, bet priežastis, kodėl aš dovanoju vieną žvaigždę, yra ta, kad pirmiausia šis žaidimas yra toks geras, bet kai praeini daug bangų, atsiranda dramblio jėga ir tu negali jo praleisti, žaisdamas šį žaidimą ilgai, bet aš negaliu praeiti bangos iš elephant force aš daug kartų tai pašalinu ir vėl ir vėl atsisiunčiau, bet negaliu įveikti elephant force, todėl patariu neatsisiųsti šio žaidimo arba jei įveiksite bangą, pasakykite man atsakymo laukelyje wave no 180