Post by lserinosinev on Feb 3, 2022 12:30:56 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Phone Case DIY ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Phone Case DIY IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ צ'יטים פרימוג'ים ללא הגבלה ▞▞▞
▞▞▞ Phone Case DIY 2022 version ▞▞▞
נתתי 2 כי כל שנייה פרסומת מה הקטע
לוח מגנטי פחם 30/60 | collectie.co.il | Phone cases, Electronic ...
Thumbs up for more DIY PHONE CASE TUTORIALS!This is a full and detailed DIY video showing you how to ...
זה משחק פגז
זה משחק נחמד אבל מכיל תוספות מאוד 😊😊
אני אוהב את המשחק הזה אבל צריך להיות לו כמה רמות בונוס ואולי צבעי ניאון ופחות פרסומות בלי לקנות אותו ויש באגים במשחק בבקשה תקן תודה
שערורייתי, המשיכו להביא פרסומות והצבע לא התיז
זה משחק טוב אבל דירגתי אותו רק ב-2 כי הוא אמר לי שפתחתי את השיש, ואם אני רוצה להשתמש בו הם אומרים לי לצפות בסרטון. לאחר צפייה בסרטון, המשחק קופא והופך למסך שחור ואני חייב להפעיל אותו מחדש! וכשאני פותח אותו שוב, הוא אומר לראות שוב סרטון! זה קרה לי יותר מ-5 פעמים. הם מרמים אותנו תמיד! זה מאוד מתסכל!!! ובבקשה, תפסיק לשים מודעות ביניהן כאשר אנו מתאימים אישית את הטלפון. בבקשה תקן את זה אחרת תקבל שם רע למשחק הזה.
חנות מקוונת. הכל זול. תיהנו מהמבצע הגדול של 11.11 עד 60% הנחה בחנות הכל-ב-אחד הזולה הזו שבה אנו מוכרים אך ורק מוצרי אלקטרוניקה והלבשה. התחברות
היו לו הרבה פרסומות ואומר שהמודעה לא זמינה בכל פעם שאני רוצה את נרתיק הטלפון pop it
את המשחק הזה אנחנו רק צריכים לצבוע אותו אז כמו שאנחנו מכניסים אליו פרצופים ואז נשתב סום אוויר ואז הגימור שלו לא כל כך עיסה משחק נחמד אבל הוא נחמד
ג ר ו בהתחלה ממש נחמד אחרי זה מתחיל להיתקע {ממש תקוע לא הצלחתי למחוק את המשחק מהטל} קנס נתקים ונכבה ופשוט זבל את המשחק שלפני שהם בודקים את המשחק מעלים אותו!!! אם היה אפשר לעשות 0 כוכבים היתיי עושה!!!
טוויטר \ Shane Dawson בטוויטר: "NEW VID!! **DIY EDIBLE ...
זה מישחק משעמם
זה טוב רק רציתי שנוכל לצייר עליו דברים כי אני רוצה להכין משהו בטלפונים אז תה
אני שונא את המשחק הזה הוא זבל אני לא אוהב כל כך תקוע עד הרבה פיגור וטריליון פרסומות כוכב אחד זה זבל אל תשחק בו
המשחקים האלה נחמדים 👍 אבל משעמם לשחק ברמה 2😒
צת.ץ
יש לי בערך 10 בעיות או יותר בעיה ראשונה זה מפגר את הטלפון שלי הרבה אני אפילו לא יכול לעשות כלום במשך 10 שניות בעיה שניה היא כשאני מנסה לבחור צבע יש לה אצבע שמראה לי מתי אני יכול לראות איזה צבע זה בעיה 3 היא כשאתה עושה את ההפצה זה עושה את זה בשבילך כשאתה מגיע לקצת בעיה רביעית היא כשיש לי את ה-wifi שלי זה אומר נסה ב-popit אני דוחף נסה זה לא נותן לי מודעה וזה לא תן לי את זה וגם אני יכול לשים רק את החמישי אז כשאני מדביק את זה זה מראה לי שאני יכול לעשות את זה בעצמי
אני די אוהב את האפליקציה אבל הפרסומות אפילו לא מאפשרות לי לצאת מהן ניסיתי אותה בכל המכשירים שלי בבית וזה עדיין לא עובד אבל המשחק היה די כיף אבל היוצרים צריכים לתקן את משחק ולתקן את התקלות כי כל הטלפון שלי והמחשב הנייד שלי הופכים שחורים כשאני מנסה לשחק במשחקים האלה ויש כל כך הרבה תקלות וניסיתי לעצור את זה אבל זה לא יצליח אבל זו רק דעתי מה שלך
מושלם❤❤❤ʕ´•ᴥ•`ʔ
cases blamk
מהנה בהתחלה אבל בהמשך הקטע עם הדבק מתחיל ממש להתקע ואז כשעוברים לבא זה נתקע משני ועושה את הפתיחה ואז דבר שוב ושוב וחשוב לציין שכשגמרת עם אחד יש פרסומת שוב ושוב
קשה לשחק עם המודעות, לא יכול לשדרג את החנות אני מאוכזב מהאפליקציה
הרבה דברים נמצאים ב- vip זה מעצבן
כשקיבלתי מודעה על זה זה לא נתן לי לחזור למשחק שלי. אפילו לא שיחקתי בזה עדיין אבל אני כבר יודע שזה יהיה אחד מהמשחקים שבהם יש פרסומות כל 5 שניות
הרבה פרסומות 😶😕
משחק מדהים זה מלמד אותי על צביעת טלפונים סלולריים
DIY בעלי בתים. פרמטר: רזולוציה: 120x90 פיקסל גודל: 17 מיקרו מטר שדה: 50 תואר
המשחק הזה נראה ממש כיף במודעות ובתיאור אבל כשממש מקבלים אותו, זה בעצם רק צביעת נרתיק לטלפון. אתה אפילו לא יכול לקשט את זה או משהו. כמו כן, אתה לא באמת יכול לצבוע את המקום שאתה רוצה לצבוע כי הספריי מתחיל באמצע ואם אתה מזיז אותו, הוא מרסס את כל מה שיש ומעל דברים שכבר עשית. אז הגאן הזה יכול להיות כיף להעביר זמן אבל זה לא משהו שהייתי ממליץ אם אתה באמת רוצה ליהנות.
שתי הוספות רבות אחרי כל דבר שאני עושה יש תוספת שזה כל כך מעצבן. זה גם תקלה כמה פעמים אבל לא הרבה רק תקלה פעמיים בשבילי. אבל זה בעצם משחק טוב
אני אוהב את זה. אין הרבה פרסומות, וממש כיף. הייתי אומר שאנשים צריכים לשחק בזה אם הם אוהבים תפאורה.
משחק כיף משעשע ואם יש הרבה פרסומות פשוט מורידים את האינטרנט
אני אוהב את המשחק אבל יש לו כל כך הרבה תוספות וזה שאני צופה בו מטעה אותך שבמשחק יש כיסויי פופ-it. אני נותן למשחק הזה 3 כוכבים אבל זה גם כיף.
יותר מדי פרסומות ואין אפשרות ללא פרסומות... יש יותר אפליקציות ממשחק. לא הייתי טורח
نار تااتم