(Android/iOS) PK XD - Play with your Friends apkrāptu kodu palielināt primogems
Feb 3, 2022 12:33:57 GMT
Post by lserinosinev on Feb 3, 2022 12:33:57 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ PK XD - Play with your Friends ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ PK XD - Play with your Friends IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apkrāptu kodu palielināt primogems ▞▞▞
▞▞▞ PK XD - Play with your Friends 2022 version ▞▞▞
Man patīk šī spēle nav karājas ļoti laba spēle man tā patīk. Šajā mēs varam izveidot savu māju un apģērbu, un es domāju, ka tā ir reālā dzīve
😀🍼🏢🍎🐶📆
Es tiešām nespēlēju ar saviem draugiem šajā spēlē.😅 Bet spēlēties ar citiem cilvēkiem ir lieliski.😁 Jūs varat pielāgot savu iemiesojumu. Šī ir garantēta viena no manām iecienītākajām spēlēm, cilvēki, kas palīdzēja izveidot spēli, jūs esat pārsteidzoši, un arī oriģinālie veidotāji esat pārsteidzoši. Tāpēc turpiniet veikt lieliskus atjauninājumus, un es varu derēt, ka jūs būsiet 100% viena no labākajām spēlēm pasaulē, iespējams, pat vēsturē.👍 Izpētāmās salas ir ļoti labas. Es neesmu vienīgais, kas to pieprasa, bet ļaujiet mums ierakstīt savus vārdus.
Ļoti laba spēle kruta mīlu to spēle😍🤩😘❤❤❤
PKXD ir foršs, bet lieta ir tāda, ka apģērbs ir tik dārgs, vai varat, lūdzu, padarīt to nedaudz lētāku un vai varat pievienot vairāk aktivitāšu, bet jūsu atjauninājumi ir ļoti lieliski, un es iesaku cilvēkiem spēlēt šo spēli LABĀKĀ SPĒLE EVER izmēģināt paldies tu tik ļoti par šo apbrīnojamo spēli, jo īpaši par jūsu videoklipiem pakalpojumā YouTube, piemēram, PKXD ceļojums, tie ir absolūti fantastiski un arī jūs, bet es ļoti gribu bruņas, taču tās maksā daudz un daudz dārgakmeņu, tāpēc, lūdzu, dariet tos ar naudu🙏, un tas arī viss thnx💕
Your browser can't play this video. ... Elza Lāma links course Photo: the pleasance of feat away with a minute cater of your friends.
Šī ir ļoti laba spēle. Bet problēma ir tā, ka nav daudz darbu, pievienojiet vairāk darbu, pievienojiet jaunu apģērbu, jaunas mājas, vairāk vietas salas, lūdzu pievienojiet dažus super uzvalkus, kurus mēs varam iegādāties ar monētām, nevis papildinot un mēbeles.
Labi un viss, bet man ir problēmas ar lejupielādi, un es gaidu tieši tagad vai ātrāk, ja jūs dzirdēsit šo komentāru, ceru, ka jūs spēlējat šo, tas ir tik labi, ka varat iemīlēties cilvēkos, būt draugi un satikties ar draugiem, un jūs varat arī fotografēt labi. Es ceru, ka jūs visi to lejupielādēsit
Es mīlu šo spēli, mana mīļākā spēle jebkad, es runāju mazāk par šo spēli, bet man jums jāsaka, ka tad, kad jūs gatavojaties atvērt zooveikalu un arkādes durvis un tajā varat pievienot arī kalmāru spēli
Šī spēle ir jauka, bet novērtēju to ar 3 zvaigznēm, jo man nepatīk dažas šīs spēles grafikas ardievu!!!!!😜🙂
Laba spēle, bet, lūdzu, veiciet atjauninājumu, kas ir uz visiem laikiem, piemēram, mēs varam doties no iekraušanas durvīm no arkādes 😭😭😭😭😭😭 reģistrācija nedarbojas pareizi 😭
Ļoti atkarību, bet kamēr es spēlēju, atnāca papildinājums, un es nevaru to izlaist, es mēģināju, bet tas nedarbojas. Nospiediet izlaišanas pogu, un tas novirzīs jūs uz Play veikalu, izejiet no lietotnes un ievadiet vēlreiz, asiņainā pievienošana JOPROJĀM ir tur. Lūdzu, izlabojiet šo
Cau
Tas ir labi, bet, ja pk XD ir mikrofons, es novērtēšu ar 5 zvaigznēm, un tam ir savi vārdi, mēs nevaram ierakstīt nevienu teikumu, izņemot šīs divas lietas, visas lietas ir lieliskas, un, lūdzu, XD komanda pievienojiet šīs abas funkcijas, lai iegūtu no manis 5 sākas paldies un arī tad, kad es nepapildināju, joprojām paziņo, ka ir radusies kļūda pirkumos mēģiniet vēlreiz vēlāk es dzēšu un lejupielādēju tagad izlaboju to un tagad tas ir ļoti glichty pēc atjaunināšanas raksturs ir pielīmēts neto viss ok, bet joprojām servera taimauts glichty pk XD Esmu vīlies.
Šī spēle turpina traucēt un izmest mani. Man patīk to spēlēt, bet labojiet savu spēli
Сов сов
Šī spēle ir pārāk forša, un viss ir kārtībā, bet, kad es savācu dažus dārgakmeņus un naudu, tā sabojājas un tiek atjaunota 🥺🥺🥺
Man kādreiz patika šī spēle tik daudz. Tagad es nezinu, kāpēc, bet lietas ir dārgākas. Lietas, kas bija kā 50 dolāri, tagad ir 1000. Bet tomēr tā ir laba spēle.
supervaronis ir piedzīvojumu spēriens, pārvarot šķēršļus dažādās pasaulēs. ... šī spēle ir paredzēta tikai faniem, bez licences vai to ir
Iepriekš es piešķiru 5 zvaigznītes, bet tagad piešķiru jums tikai 2 zvaigznītes, jo, kad es atjaunināju Helovīnu un sāku spēlēt spēli, tas nedarbojas un nerāda rozā ekrānu un nesaka taimauts. Kas tas ir? Tie, kurus jūs pārbaudiet šo.
Šī spēle ir labākā, bet dārgakmeņu nav daudz, tāpēc, lūdzu, varat pievienot vairāk lādes, lai iegūtu vairāk monētu un dārgakmeņu, un jūs piepildīsit manu vēlmi, tāpēc es jums piešķiršu pilnas zvaigznes un šo, lai pievienotu vairāk atjauninājumu 😁
Es mīlu šito speli
Šī ir laba spēle, taču dažreiz pienāk noildze, un es ienīstu, ka katru reizi, kad tas notiek, man jāsaka, lūdzu, nelejupielādējiet šo spēli
Šī spēle ir lieliska. Es redzēju un atradu tik daudz kļūdu, piemēram, mans mājdzīvnieks peld, atskaņotājs peld un burgers peld. Un mans laipnais lūgums ir palielināt kartes izmēru izpētei, un mums pašiem ir jātērzē ar citiem spēlētājiem, un tas var kļūt viegli saprotams citiem spēlētājiem, bet citi ir fantastiski.
Sveiki.!! Man šī spēle patīk ļoti ilgu laiku, jūs zināt. Bet tagad es nezinu, kas notika, es nevaru atvērt savu kontu. Mans wi-fi ir labs, es zinu savu paroli un e-pastu/G-pastu. Bet katru reizi, kad es piesakos, tas nedarbojas, es vienmēr gaidu tik longggggggggggg... Es izdzēšu lietotni un instalēju to vēlreiz, bet es joprojām nevaru atvērt savu kontu 😭. Lūdzu 🙏🥺🙏🙏🙏 labojiet problēmu...
Man ļoti patīk un patīk spēlēt šo spēli. Tas ir pilns ar krāsām un trakiem notikumiem, kurus ir tik aizraujoši spēlēt. Iemesls, kādēļ piešķiru tam trīs zvaigznes, ir tāds, ka ballītēs nav iespēju pārdot preces draugiem. Redziet, es un mani draugi kopā spēlētu šo spēli tiešsaistē, bet mēs nevarējām viens otram izmainīt sev piederošās preces, un ir arī ļoti garlaicīgi, kā mēs nevaram brīvi sazināties, rakstot savus vārdus. Ir ļoti žēl ļaut šim šedevram iet bojā. Tāpēc es iesaku pievienot spēlei vairāk koplietošanas, tirdzniecības un saziņas. Man ļoti patīk spēlēt šo spēli, man ļoti patīk, taču man patīk spēlēt arī ar saviem draugiem, un dažreiz mēs vēlētos apmainīties viens ar otru, tāpat kā citās spēlēs, bet mēs nevaram šeit. Ir arī kļūme, kad jūsu mājdzīvnieks iestrēgst pie jūsu rokām un neļaus jums atskaņot citas animācijas. Arī reklāmu ir pārāk daudz, tas ir tik kaitinoši, cik daudz reklāmu ir. Šo iemeslu dēļ viss ir lieliski gaidīts. Varoņi un kustību animācija ir iespaidīga, un viss ir ideāli. Paldies, ka izlasījāt šo, un es ceru, ka jūs atradīsit veidu, kā uzlabot šo spēli.
ŠĪ SPĒLE IR TIK JAUKA UN CITA LIETA, KA IR ĻOTI GRŪTĀK POSTĪT ZIŅOJUMU DRAUGIEM IR TIKAI IEPRIEKŠ SAGATAVOTAS IESPĒJAS, IR GRŪTĀK IZVĒLĒTIES UN PAZIŅOJUMS TAS BŪS VIENKĀRŠS, JA MĒS VARĒSIM PAZIŅOT PAŠI
šī spēle ir ļoti jauka, taču mums ir vajadzīgas slidas vai kaut kas, ar ko braukt, un vairāk salas n vairāk atjauninājumu, piemēram, tirgus un policijas iecirknis un SLIMNĪCAS "skolas autobuss", mums ir nepieciešams vairāk atjauninājumu, bc man patīk lomu spēle, lūdzu pievienojiet šīs un pievienojiet tērzēšanā valsti "Mjanma" pls bc es dzīvoju Mjanmā, jo, ja kāds man jautā "no kurienes tu esi", es nevaru uz to atbildēt, un tas ir super lagyyyyyyyyyy, lūdzu, izlabojiet to, ja izlabosiet, es jums došu 5 zvaigznes
Pirmkārt, zaļos dārgakmeņus ir ārkārtīgi grūti nopelnīt, es burtiski nopelnu tikai 10 līdz 20 dārgakmeņus dienā, un mājas un dārgakmeņu preces ir dārgas, es nevaru maksāt, jo esmu mazs, bet otrs no visām raķešu lietām un mājām. par īstu naudu un tas ir skumji, ka mēs nevaram lidot uz kosmosu, manuprāt, pk xd izstrādātājiem vajadzētu taisīt spēles monētas, nevis "īstu" naudu un lūdzu padariet tērzēšanu bez maksas es nevaru rakstīt lietas, ko es gribu, ja tas ir par sliktu vārdus, kuriem tie jāatzīmē. Ty par lasīšanu
Man tas patīk, bet mana māsa sāka un saņēma 7000 monētas, bet es sāku ar 743 monētām
Normāla
Man patīk bet vajadzētu updeitu kur var aizslēgt durvis jo man nepatīk ka vissu laiku nāk iekšā tavā mājā
Tā ir lieliska spēle, taču pēdējā atjauninājumā viņi ir palielinājuši cenas precēm, kas iepriekš bija ļoti lētas. Apavu cena agrāk bija 50 monētas, bet tagad tās ir 2000 monētas! Tas šķiet ļoti negodīgi. Vēl viens piemērs ir uzlīmes, kuru cena agrāk bija 20 monētas, bet tagad tās svārstās no 1000 līdz 2000 monētām. Lūdzu, izlabojiet šo PK XD, jo man kādreiz patika šī spēle!
Spēle nav slikta, bet dažreiz garlaicīga man patīk mini spēles, tādas mājas un tas, kā jūs varat sarunāties ar draugiem, bet jums vajadzētu tirgoties, lai jūs varētu tirgot savus priekšmetus
Man patīk šī spēle, bet es piešķīru tikai četras zvaigznes, jo ir grūti nopelnīt dārgakmeņus, es ceru, ka būs jauna māja un slimnīca un vairāk minispēļu, un es ceru, ka būs vieglāk nopelnīt dārgakmeņus, bet daudzas mājas un apģērbi ir paredzēti īstu naudu, un es esmu skumji, ka nevaru to nopirkt par spēļu naudu, un vēl viena lieta, šī sala nav liela ar daudz aizraujošākām lietām, un man ir skumji, jo tur ir kļūda Tas neļauj man pievienoties, ir pagājušas nedēļas. esmu skumji 😢😢😢😢😢 Ceru, ka varēsi to salabot
ļoti, ļoti ļoti ļoti slikta un sliktākā pasaulē ir šī spēle, lūdzu, nemēģiniet. Tiešsaistē nav nekas līdzīgs cīņai vai kaujām ar ierīcēm, kā arī nav tādu spēļu jomas kā paslēpes un ļoti slikta lietotne.
Tas ir ļoti jauki, taču daudzas lietas ir par īstu naudu, un cenas tiek paaugstinātas, ļoti maz dārgakmeņu aizņem daudz vietas
Šī spēle patiešām ir laba, bet vai varat, lūdzu, tekstam pievienot parastu tērzēšanu, lūdzu, es spēlētu vairs
Forša spēle, bet, kad es izdzēšu spēli uz 1 vai 2 nedēļām, kad es to instalēju atpakaļ, es pazaudēju visu savu kostīmu, mājas un mājdzīvniekus, un tā kā es esmu jauns spēlētājs, esmu ļoti dusmīgs, man ir visas drēbes un 50 000 USD māja. spēle un citas lietas, bet mans mazais brālis viņš to izdzēš uz 1 vai 2 nedēļām tāpat kā es, bet viņš nezaudē visas savas drēbes un māju, lūdzu, izlabojiet šo.
Šī spēle ir patiešām lieliska. Bet atlīdzības pieprasīšanā ir kļūda. Labojiet to, lūdzu, esiet daudz labāk.
Man patīk jaunais atjauninājums! Bet problēma ir tā, ka ir tik daudz kļūmju, piemēram, manai mājai patīk, ka ir 84, bet tā ir 0 vai dažreiz es nevaru pārģērbties, un arī persona, ar kuru es runāju, ir nedaudz aizkavēta, piemēram, kad viņš/viņa skrien man patīk, tad pazūd, tad parādās. atkal, tāpēc, lūdzu, labojiet šo. . lieliskā spēle, un jaunais atjauninājums ir labāks nekā iepriekš
Tas ir ok....... kļūmes ļoooti kaitinošas, nav mans mīļākais.Bet tas ir labi, man ļoti patīk, kā tu taisi savu māju.Bet man vienkārši patīk spēles, kurās tu rp un nav vajadzīga nauda, lai nopirktu katru sīkumu. Iespējams, šī ir 23. reize, kad es teicu, ka tas ir laba spēle 😀.Paldies, ka izlasījāt, ceru, ka viss bija kārtībā.
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍🙏
Dana manpatik šispele
Gandrīz katru reizi, kad es skatos reklāmu un kad tas somu valodā tas man nedeva atlīdzību, kas nav godīgi, un kad es skatos reklāmu, tā dažreiz apstājas un man ir jāskatās vēlreiz. Un jā, man ir labs wi-fi, lūdzu, izlabojiet šo kļūda, tas tiešām liek man vēlēties dzēst šīs lietotnes, taču, tā kā šis ir mana brāļa konts, un es tikai kavēju viņam iegūt monētas, es nevaru. Un nu pk xd tagad ir 1 gads vecs, bet nekas nemainās, es nevēlos, lai kartes kaut nedaudz mainītos, piemēram, ielieciet kafejnīcu vai tirdzniecības centru un izveidojiet citu salu