Post by browcatsleteazee on Feb 17, 2022 21:41:21 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hidden Hotel: Miami Mystery ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hidden Hotel: Miami Mystery IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کدهای سنگهای نامحدود ▞▞▞
▞▞▞ Hidden Hotel: Miami Mystery 2022 version ▞▞▞
عالی است 💋💋💋
سلام من تازه این بازی رو نصب کردم ولی حیف که رو کامپیوتر نصب کردم و نمیتونم این بازی رو انجام بدم ای کاش یک کاریش بکنین که کسایی مثل من هم بتونن این بازی رو از طریق کامپیوتر بازی کنن.
Hidden Hotel: Miami Mystery Piedzīvojumu spēles rza
بازی میخواهد قفل شود، همچنین پس از بهروزرسانی آخرین بازی، چند ثانیه و کند است.
خیلی ممنون من عاشقشم
جديد اهنك جواد یساری - Javad Yasari New Music v1.0 APK+Mod
اصلا بازی بالا نمیاد فقط نت هدر کردنه
کلا بازی خیلی خوبیه با این حال، من یک نقص طراحی را با چند صحنه کشف کردم: گاهی اوقات، یک قطعه دائمی از مناظر مانند یک شیء مخفی جداگانه است که قرار است پیدا کنید. در رستوران، شما وظیفه پیدا کردن یک قوری را دارید، در حالی که یک قوری دیگر در واقع بخشی از مناظر دائمی روی میز است. در دیگری، شما باید یک بالش پیدا کنید، اما بالش دیگری بخشی از مناظر است. این باید برطرف شود زیرا به اشتباه ثانیه ها را از کوئست کم می کند.
Hidden Hotel: Miami Mystery Phiêu lưu wtf
من عاشق این بازی هستم! من از اینکه حرکات محدودی دارید و این فقط یک ترفند برای به دست آوردن پول است متنفرم. من خیلی دوست دارم شانس کمی بیشتر از 5 داشته باشم. بازی میگه آپدیت کن ولی وقتی میرم play store دکمه آپدیت نداره.
بازی Stickman EPIC 2 Pro V 1.1.5 FULL APK
بازی خیلی خوبیه، پیشنهاد میکنم دانلود کنید
Miami Mystery یک بازی پیدا کردن اشیاء پنهان و سرگرم کننده است که در آن شما کار خود را با نوسازی و طراحی داخلی
من این بازی را دوست دارم اما اولین مشکلم را دیدم. قرار است انرژی با زمان به دست بیاید، اما در طول 9 ساعت، نه انرژی بیشتری کسب کرده ام و نه می توانم به همین دلیل در مسابقه شرکت کنم. احتمالاً حذف میکنم و دنبال چیز دیگری میگردم، زیرا از پرداختن به اشکالات متنفرم - فقط 10 روز است که بازی میکنم، بنابراین این نوید خوبی ندارد.
من خیلی بازی را دوست دارم.. من با تکمیل وظایف مشکل داشتم. رفع شد. چندین بار سعی کردم از راه های مختلف ایمیل بزنم و هر بار یک پیام شکست دریافت می کردم. من فکر می کنم مشکلی با ایمیل من در حال رخ دادن است، زیرا به شخصی غیر مرتبط با این موضوع ایمیل زدم که ناموفق بود. در هر صورت..مشکل من حل شد! متشکرم!
بازی زیبا و جذابی است ولی بعداز چند روز دوباره از صفر بازی شروع می شود یعنی از اول
عالیه ممنونم.ولی ای کاش فارسی بود یک ستاره بهدخمین خاطر کم کردم.امیدوارم پاسخ گو باشید.😘😘😘
زبانش فارسی کنید عالی میشه
من واقعاً مفهوم بازی اشیاء پنهان را دوست دارم. گرافیکش خوبه ولی باگ هایی داره همیشه وقتی روی یک شی، معمولاً یک شی کوچک ضربه می زنید، خوانده نمی شود و اگر چندین بار این اتفاق بیفتد شما را جریمه می کند. من چند بار در سطوح خاصی متوجه شده ام که شبح همیشه آن چیزی نیست که شما باید پیدا کنید (من به تازگی سطحی را به پایان رساندم که یک گیره لباس را زمانی که شیئی که می خواست آن را پیدا کنم یک سنجاق قفلی بود نشان دادم). در غیر این صورت، خوب است که به چرخ جایزه قدیمی برگردیم.
من همه چی بازی را دوست دا فقط (۱ستاره هم ندادم )چون زبان انگلیسی هر کاری میکنم فارسی نمیشود.
خیلی خوبه ولی کمکش تو بازی ها خیلی کمه
... علاقه مند است انتخاب کنید: Windows ، Xbox360 ، PS4 ، PS3 ، Xbox One ، Nintendo Switch ، Apple یا Android.
بهترنیست درموردسوال ریز نظر کنیدقبل ازنصب وبازشدن یک بازی یابرنامه چه تجربه ای روکاربرمیتونه برای شمابنویسه ویاامتیازستاره داری بشمابده یه کم ناشیانه نیست؟؟؟
بازی خوبی است، اما من آنقدر پیش رفته ام که باید منتظر بروزرسانی ها باشم تا قسمت هایی از هتل تمام شود. من میتوانم به بازی مناطق پنهان ادامه دهم و ستارههایی را دریافت کنم تا نواحی را با آنها تمام کنم، اما آنقدر طول میکشد تا قسمت جدیدی از داستان بهروزرسانی شود، بهمحض اینکه بهروزرسانیها منتشر شد، آنها را تمام میکنم، زیرا من ستاره های اضافی ذخیره کرده ایم پس از اتمام روز 30، دریافت بیشتر داستان بسیار طولانی است.
بد نبود
سلام من گوشیم رو عوض کردم چراروی گوشی جدید نصب نمیشه
آپدیت جدید وحشتناک است
Hidden Hotel: Miami Mystery ایڈونچر gcuw
researh study real tv television springs pools model of boats ...
دانلود بازی پازلی و فکری خاص عکس ها داستان های معمایی اندروید
اگر زبان فارسی داشت خیلی خوب میشد
معتاد!!!!! این شما را در قلاب، خط و سینک می چرخاند. هدف بازی انجام یک شکار شی، به دست آوردن ستاره، تکمیل یک تلاش... تزئین و حل یک پازل است. متأسفانه برای بازیکن، حداقل ده جستجوی شی طول می کشد تا 1 ستاره را پر کند. تلاش برای به دست آوردن 1 ستاره تمام انرژی شما را مصرف می کند. اکنون هزینه های واقعی پول می آید. انرژی بسیار گران است و شما به سرعت از انرژی استفاده می کنید! اگر انرژی نخرید، زمان بازی کوتاه خواهد بود و این بازی را فراموش خواهید کرد. در روز 27 به پایان می رسد! بو
Cateau ایڈونچر hzg
دوست داشتن بازی اما اخیراً با مشکلاتی برخورد کردم. ساعتها میروم و آن را بازی نمیکنم و وقتی میروم آن را بازی کنم، انرژی من همچنان همان جایی است که آخرین بار بازی کردم. مهم نیست که چه کاری انجام می دهم، به نظر نمی رسد که این مشکل را برطرف کنم. همچنین، وقتی روی «تنظیم» و سپس «گزارش مشکل» کلیک میکنم، به من اجازه نمیدهد وارد هیچ یک از گزینههای ایمیلم شوم تا بتوانم مشکل را به شما گزارش کنم. آیا هر دوی این مشکلات برطرف می شود؟ لطفا.
خوب واعتیاد و
بازی فوق العاده، قطعا یکی از بازی های مورد علاقه من است. تنها مشکل این است که اخیراً پاپ آپ های زیادی وجود داشته است. میروی ستاره خرج میکنی و یخ میزند چون یک پاپ آپ وجود دارد. این را درست کنید و من به آن 5 ستاره می دهم.
بازی سرگرم کننده است اما اشکالات اساسی دارد. انرژی همیشه شارژ نمی شود. الان هفته هاست که این کار را می کنم. بعد از 10 ساعت می توانید برگردید و انرژی هرگز پر نمی شود. من آن را گزارش می کنم اما به نظر نمی رسد آن را درست کنند. شاید آنها این کار را انجام می دهند تا مجبور شوید انرژی بخرید؟ مطمئن نیستم، اما آنها اکنون "فروش" بیشتری دارند. من عاشق بازی های جدید پیدا کردن تفاوت هستم. بیشتر از آن ها انجام دهید!
بازی خوبی هست اگه فارسی بشه لذتش بیشتر میشه اما تو انگلیسی زبانمون تقویت میشه
Hidden Hotel: Miami Mystery - برنامهها در Google Play
سلام به همه این بازی فوق الادس حتما نصب کنید . ممنونم از سازندشون و من بخواطر اینکه بعد از مدتی بروزرسانی و اگه بروزرسانی نمیکردی نمیتونستی بازی کنی فقط بدیش همین بود مگه نه فقط ی بار باید بروزرسانی میکردی و دیگه هیچ عیبی نداره بازی عالی هستش پیشنهاد میکنم که حتما نصب کنید و بعد آپدیت کنید. ممنون از سازنده .❤❤❤🤗🤗🤗☺️🤭